Reviews for Aji Express Delivery

1. nana
30 Sep 2021
★★★☆☆
ikan sampai dah tak segar berbau.. mybe ais dh cair.. so rse pun kurang sedap x fresh.. kne improve cara pqckaging supaya ikn still segar dan x berbau..
2. Zack
28 Sep 2021
★☆☆☆☆
Lauk sangat teruk..udang warna merah,sotong 2 ekor utk hrga 25 rnggt..wasup untuk refund tak berbalas sampai skrg🤨🤨🤨🤨🤨🤨first and last beli..
3. Aida
7 Sep 2021
★☆☆☆☆
Beli ayam banyak terus simpan. Bila masak ada bau pelik dan hanyir. Bila check ayam ada lebam sikit2. Cuba buang semua kulit dan basuh guna tepung. Perap dlu ayam sebelum masak kurang sikit bau tapi sebelah dalam ayam masih ada bau.. End up buang je semua ayam. Sedih. Selain ayam ok. Alhamdulillah tapi beli ayam paling banyak.
4. Lala
5 Sep 2021
★★★☆☆
Ikan kebanyakkannya mata merah dan x segar. Kena makan ASAP..
5. Nuri
2 Sep 2021
★★☆☆☆
1. Tak efektif lansung servis online nya... Key in kat website tiba order hantar ke wassap, lepas tu senyap seribu bahasa... Ntah jadi ke tidak tak inform... Dh cancel tiba2 delivery plk call...

2. Ada 1 item tak dapat, dh dpt refund balik.. Ok la

3. Beli daging 1kg,yg pack 900grm rupanya lps tu dpt daging hancur 100grm terus buang je... Lawak la jgk... Xpernah la tgk daging hancur... Kalau daging cincang okla lagi...

3. Ni la 1st and last cuba.. Upgrade servis dulu baru boleh order lg...thank you
6. Ariff
28 Aug 2021
★★★★☆
Awesome
7. Reha jamlus
23 Aug 2021
★★☆☆☆
Semua ok cuma item tak cukup..maklumkan lebih awal sepatutnya.
8. Rosliza
22 Aug 2021
★★★☆☆
Barang Order sampai Tak cukup. Ikan kerapu 5 ekor Tak dapat
9. Nur
22 Aug 2021
★☆☆☆☆
Very bad service. Barang ada 5 item tak dapat. Call dan mesej lambat sangat berbalas. Tolong cek dulu sebelum hantar kepada klien.
10. Nalia aziz
21 Aug 2021
★★★★★
Barang basah dah sampai. Besau2 salmon. Semua fresh. Delivery giy call dulu inform nak datang dalam jam berapa. Terbaik. Bakal repeat order. Thank you..
11. Haron
21 Aug 2021
★★★★★
Good
12. Siti Thalisah Hj Abu
18 Aug 2021
★☆☆☆☆
Ikan Tongkol saya tak sampai tapi harga tercatit dalam invoice. Saya nak ikan tongkol tu dihantar pada saya semula. Terima kasih.
13. zul
17 Aug 2021
★★☆☆☆
14. Rahimi
13 Aug 2021
★★★★★
Ok, terbaik

cuma kalini rangka ayam 3 ketul tak dapat, stok habis katanya
dan keropok lekor tertinggal.

harap next time boleh dapat seperti yg dijanjikan.
15. Tang
10 Aug 2021
★☆☆☆☆
Ini pertama kali pembelian. Tapi sangat kecewa. Udang tak segar dan langsung tidak boleh dimakan. Masa delivery ais dah cair dan udang berwarna coklat hitam. Ada juga delivery barang tidak cukup. Dah submit refund untuk udang dan ayam tapi kena tunggu 14 hari.
16. Normalisza
8 Aug 2021
★☆☆☆☆
Barang banyak tak ada.
Refund sampai sekarang tak update.
Barang tak fresh.
Ada yang rosak dan busuk.
Jangan menganiaya orang ketika zaman covid ni. Duit bukan senang nak cari.
Customer pun bukan senang nak dapat.
Jagalah kualiti produk.
17. NSB
6 Aug 2021
★☆☆☆☆
Order ikan lain, dapat ikan lain yang dah berbau busuk.
Ada order yang xdapat. Orang yang deliver order pun letak barang dan pergi. Bila minta refund, dah whatsapp, dah isi form aduan, tapi tiada maklumbalas /update.
18. nik nurdini
5 Aug 2021
★☆☆☆☆
keseluruhan order telah dibayar awal tetapi terdapat banyak barang yang tidak diterima, paling kecewa apabila ayam ikan yg tiba lewat petang semuanya busuk, lembik, pucat. Belian sy hampir rm200 tapi saya tak pasti adakah ayam ikan tersebut boleh dimakan atau tidak kerana terlalu busuk.
19. Farhana
5 Aug 2021
★★★★★
Barang fresh² gitewww puas hati murah
20. Nisa
25 Jul 2021
★☆☆☆☆
Semua barang buruk nyesal beli dan takkan beli lepasni,dh rekomen kt org lain mula2 suh beli tp bila dpt gini,ak rekomen balik xyh beli
21. Khairul M
18 Jul 2021
★☆☆☆☆
Order lain dapat benda lain..order salmon fillet,dapat separuh salmon steak..order potong dapat tak potong..
22. Kinah
18 Jul 2021
★☆☆☆☆
Sotong teruk sgt, lembik, berbau dan tak putih seperti yg sepatutnya.
Udang lembik.
Ayam dah mula nak hitam.
23. intan
17 Jul 2021
★★★★★
terbaik ayam aji penghantaran pun bagus .😃👍🏻
24. Sofia
14 Jul 2021
★★★★★
Terbaik! Barang fresh 👍
25. Iza zainudin
11 Jul 2021
★★☆☆☆
Kurang memuaskan
Kepang pecah², Oder lain dpt lain, barang dah rosak
26. Lynn
6 Jul 2021
★★★★☆
27. hakimah
6 Jul 2021
★☆☆☆☆
buah oren buruk . tauhu begedil daging rasa kentang sahaja . Lagi satu kalau item takde kena bagitahu awal senang orang nak tukar kepada item lain . Moga dilain hari lebih banyak penambahbaikan
28. Cik M
2 Jul 2021
★★★☆☆
Ikan bawal xfresh langsung!! Ikan siakap n salmon ok.nampak fresh
29. safwan
2 Jul 2021
★★★★★
servis baik
30. Fauziah
2 Jul 2021
★★☆☆☆
Saya order whole leg chicken tp dpt itik, kualiti x berapa bagus.
Order isi ketam tp x available so di ganti dgn ketam bunga, ketam xx fresh Dan ada bau sikit.
Tq.
31. Zul
30 Jun 2021
★☆☆☆☆
Macam sial... Orang dah mesej elok² nak tanya apa status pembelian, semua tak berjawab... Janji 29hb deliver, payment dah lengkap, setidaknya reply la bila orang tanya, sekarang dah 30hb pun belum deliver dan tiada berita
32. Rana
30 Jun 2021
★★★★★
Good
33. Ida
23 Jun 2021
★★★☆☆
Setakat order ok..tunggu barang smp pula.
34. Fazirah
21 Jun 2021
★★★★★
Good
35. wani
18 Jun 2021
★★★★★
good service
36. sepi
15 Jun 2021
★☆☆☆☆
xde rate..sbb service x bgos..🤧beli ayam satay konon nk buat perap sndri..skali dpt ayam tua..🤣 oder sayur..sayur x dpt..🤭 mntk refund smpai kesudah x msok2..🤣
37. Eily
11 Jun 2021
★★★★☆
Brg ade ok, ada tak ok..service ok setakat ni.
38. Iza
10 Jun 2021
★★★★☆
Order no 8 tak dapat
No 6 dapat 1 pack aje
39. Haninadirah
8 Jun 2021
★★★☆☆
Selalu order..kali ni tringin nk order udg galah size xl...order seekor nj tngk size..tp hampa...size kecik...x jauh beza dri udg galah yg harga seringgit
40. Noorsyam Yusuff
8 Jun 2021
★★★★★
Terbaik..
41. Suriana
5 Jun 2021
★★☆☆☆
Barang lain ok. cuma sotong yang saya tak puas hati sebab saya beli 500gram bila saya bukak plastik dan saya tengok sotong kecik yang ada yang besar jari telunjuk hanya seekor yang lain sotong kecil macam jari budak 5tahun halus dan hanya dapat satu genggam sahaja...itu memang tak berbaloi untuk rm20 .
42. Syu
5 Jun 2021
★☆☆☆☆
Perkhidmatan yang sungguh mengecewakan! Sepatutnya order sy dihantar semalam tapi dengan alasan banyak brg sy kehabisan stok, akan dihantar pada hari ini. Itu pun setelah 2,3 kali sy check dgn seller Dan CS. CS cuma maklumkan mengenai ketiadaan stock pada pukul 5:40PM semalam. Dan sehingga 8:30PM hari ini, sy masih x dpt order sy. Check tny, dh dihantar. Pengurusan yang sangat teruk dengan alasan tidak munasabah, banyak order.
43. Ummi
2 Jun 2021
★★★★★
Amat berpuasa hati Dan service terbaik..next time nk repeat lagi..harga yg berpatutan
44. Zikri
1 Jun 2021
★★★★★
5 star for delivering, but i give 1 star for page not updated online transfer ..
45. A
30 May 2021
★★☆☆☆
Barang sampai lambat tu kita faham la. Tapi sepatut nya barang basah macam ni kena letak dlm bekas ada ais ke apa apa ke. Sbb klau dah satu hari semua berbau

Lauk ayam ketam semua x fresh tak pasti la sbb dah satu hari ke apa tp memang dpt je berbau semua
46. puteri adilah syasya
30 May 2021
★☆☆☆☆
teruk sangat servis. BARANG TAK CUKUP. DAH BAYAR TERUS TAK RESPON CUSTOMER...waktu belum bayar, LAJU JE layan. DAH BAYAR LESAP🤦🏼‍♀️ saya pun berniaga juga. tapi respon la asap. esok pagi nak berniaga macam mana kalau takda barang. CALL SEMUA NO TAK ANGKAT. BUKAN MAIN BANYAK SERVICE NUMBER
47. mira
30 May 2021
★★★★★
servis terbaik ...
48. Fatimah
30 May 2021
★☆☆☆☆
Brg x dpat langsung
49. ahmad.s
26 May 2021
★★★★★
50. Amir
19 May 2021
★★☆☆☆
Brg banyak salah hantar.
51. Aisya
12 May 2021
★★★★★
Good
52. Aisya
12 May 2021
★★★★★
Good product
53. Aisya
9 May 2021
★★★★★
Pghtrn pantas,n lauk2 pun fresh n ok
54. Azman
1 May 2021
★★★★★
Barang cepat smpai..
55. AN
25 Apr 2021
★★★☆☆
Dapat ikan dan ayam yg kurang segar. Ikan dah lembik, pecah perut. Mohon tingkatkan kualiti dan tambahbaik.
56. Aish
21 Apr 2021
★★★★★
Penghantaran yg pantas repeat order lgi nnti
57. Ani
21 Apr 2021
★★★★★
tq. cepat
58. Nasrul
20 Apr 2021
★★★★★
Good
59. YayaLynn
20 Apr 2021
★★★★★
Semua barang dalam keadaan baik
Done second purchase
Harga berpatutan👍👍👍👍👍
60. Musfirah Munawir
17 Apr 2021
★★★☆☆
Saya tak terima barang yang cukup. Ada 3 items yang saya tak terima. Items 1, 14 & 15. Sila bertanggungjawab.
61. Nana
13 Apr 2021
★☆☆☆☆
Order ayam bahagian thigh , 5ketul semua busuk . Mmg la harga offer tp agak2 la bg yang dh busuk . Kalau kecik xkesah sgt tp ayam busuk . Terpaksa buang . Membazir duit je
62. Bella
7 Apr 2021
★★★★★
Excellent service
63. miss A
4 Apr 2021
★★★★★
64. Yantie
3 Apr 2021
★★★★☆
Fast delivery..everything is good condition when I got my order..
65. Nurhidayah
31 Mar 2021
★★★★☆
Bekas telur mayung pecah.
66. mieyra
28 Mar 2021
★★★★★
alhmdulillah . brg semua okay
67. Yati
26 Mar 2021
★★★★★
Terbaik boss,,,next tym order lagi tqvm!!
68. Nurul Afiza
23 Mar 2021
★☆☆☆☆
Daripada 12 ekor sotong (2kg - elok besar2nya sotong tu), hanya seekor saja yang ok la. Lain-lain semuanya lembik-lembik. Harap boleh dimakan lagi la. Saya tak buang. Cuba jugalah buat sambal nanti. Mungkin buat sambal elok la kot. Mungkin masih ada rasa sotong la. Asalnya beli sebab nak gulai. Tak sesuai la digulai kalau begitu.
.
Ayamnya ada langau lekat sama-sama dengan ayam tu. Order dada ayam, dapat rangka ayam + dada.
.
Udang galah, daripada 10 ekor, 2 ekor dah kuning2. Ntah la. Elok lagi ke tak sy tak tau. Takde rupa udang galah dah la.
.
Ketam hitam2 pulak. Ntah la elok lagi ke tidak. Sebab tak pernah tengok ketam ada hitam2 begitu. Nak kata campur dengan sotong, dakwat sotong tu keluar, tak pulak. Sebab bekasnya asing. Mungkin ketam tu jenis begitu kot.
.
Order kambing 2 tapi dapat 1 je. Hati ayam pun takde.
.
Kesimpulannya, saya frust betul order RM200 dapat macam gitu je barang-barangnya. Not going to order again la. Lepas dapat refund mana-mana patut, saya memang tidak akan berurusan lagi dengan Ayam Aji. Sedih ooo.. Masa bela sotong tu rasa mau menitik air mata. Apasal la dapat yang begini. Harapnya boleh dimakan lagi la. Harap masih ada rasa sotong. Bukan rezeki saya la tu untuk dapat yang elok-elok. Pujuk hati sendiri la. Mungkin nanti saya nak dapat yang lebih baik kan.
69. Wawa
19 Mar 2021
★★★★★
Good servis
70. Anis Safirah
18 Mar 2021
★★★☆☆
Mesej runner, runner x reply. Nsb baik ada jiran receive order n tumpang freezer. Isi ayam sate dah masak, keras. Patut lah murah.. siakap ok. Udang galah ok. Lala frozen pun ok, bersih. Udang siap kupas ok. Salmon murah n ok. Delivery should arrange pagi.
71. Amierah
25 Feb 2021
★☆☆☆☆
Terima kasih ats servis yg diberikan. Harga berpatutan. Ikan salmon segar saya suka. Penghantaran pantas. Cuma ada beberapa yg saya kurg puas hati iaitu berkaitan:
-ayam (ayam yang saya terima kebanyakkannya tidak segar dan berbau, warnanya lebam2)
-ikan kembung (ikan kembung saya terima tidak segar dan berbau.

Dua item tu buat saya kecewa sbb saya order dlm kuantiti yg agak banyak. Tetapi ayam tu mostly tk berkualiti. Harap dpt improve.
72. Rumina
24 Feb 2021
★★★★★
Puas hati, semua segar²
73. Anonymous
22 Feb 2021
★★☆☆☆
Saya dpt isi ayam satay yg liat. Kerapu pecah perut, lembik dan berbau, kaki ayam dan peha ayam kebiruan. Patutla murah.
74. Julinda
19 Feb 2021
★★★★★
Terbaik lah servis! Harga berpatutan! Sangat berpuas hati. Teruskan istiqomah dlm perniagaan! 👍👍👍👍👍
75. Aida
19 Feb 2021
★★★☆☆
Assalam Pihak Pengurusan dan kakitagan Ayam Aji.saya telah menjadi pelanggan ayam aji hampir setahun.kerap juga order yang diterima tidak ckup tetapi ayam aji membuat penolakan pada bayaran.
2.Ada masa produk yang diterima seperti ikan kurang fresh n telur ada yang busuk.
3.Pengalaman order saya pada 26 January buat saya agak lama nk order dgn ayam aji kerana
# Ayam yang berharga RM 15.70 terlalu kecil sizenya.
# kedua saya order hati lembu yang buat pelik adalah hati seperti darah beku bila dipotong hancur mencair sy pernah order tidak seperti kali ini.tekak memang jadi kembang terbayang benda lain.sy ada call pengurusan send photo ayam n hati lembu.untuk ayam telah buat penolakan harga.hati lembu mereka kata disebabkan produk frozen akan jadi seperti itu.serius saya katakan tidak pernah Jumpa keadaan hati lembu yang begini.
Harap pihak Atasan Ayam Aji menjaga quality products.sebagai muslim mencari yang halal itu fardu kifayah.
76. Zainal
17 Feb 2021
★☆☆☆☆
Barang basah yg dibeli seperti seafood xsegar,terutama sotong & udang yg lembik dan busuk.Gambar iklan di laman web lebih indah dari rupa sebenar
77. Myraa
12 Feb 2021
★★★★★
Barang semua sampai pada tarikh yang tepat. Barang pun semua segar . Harga murah sangat berbanding tempat lain. Bole repeat lagi 👍🏻
78. Jenny
8 Feb 2021
★★☆☆☆
First time order semua ikan segar
Second time order ikan & ayam x segar, kuantiti ikan pun x cukup
79. Helmie mikail bin ibrahim
6 Feb 2021
★☆☆☆☆
Masha Allah..
Mcm nie kualiti nya ye

Allahuakbar
Sy baru je nk promote dekat semua patient sy tetapi Allahuakbar mendukacitakan 😢

Sy mintak maaf la...
Awal dan akhir pembelian

Moga aji express terus maju
Dan jaga kualiti

Aamiin ya robb
80. Rostam
5 Feb 2021
★★★★★
81. Ain
31 Jan 2021
★★★★★
Berapa pukul dtg?
82. Fadzil
24 Jan 2021
★★★★★
Good
83. Aina
20 Jan 2021
★★★★★
Penghantaran cepat,penjual yg peramah
84. ain
19 Jan 2021
★★★★★
ok
85. fadzli
16 Jan 2021
★★☆☆☆
udang macam dah lama
kepak ayam paling teruk tulang dah hitam

tq
86. Ikin Ahamad
13 Dec 2020
★★★★★
Terbaikkk lauk semua segar
Average Rating: 3.3